Patut Bebelusi

Patut Transformabil

patut transformabil cu leganare

Multi parinti se gandesc si isi fac planuri legate de viitorul camerei copilului. Stiu cat de repede creste bebelusul si se gandesc cat de des vor trebui sa schimbe patutul de bebe. Patuturile transformabile pot fi utilizate cu succes pentru o perioada mai lunga de timp, deoarece permit transformarea lor in functie de varsta si nevoile copilului.

Acesta se transforma in patut junior, deci parintele nu este nevoit sa achizitioneze alte piese de mobilier in momentul in care copilul este prea mare pentru a mai dormi in patut. Exista o varietate de modele si pot fi utilizate in diferite moduri, in functie de model.

Cele mai bune oferte si recomandari

Pat transformabil Lorelli

Patut Transformabil

Mobilierul este transformabil, cu o utilitate indelungata, ce poate fi folosit de la 0 luni pana la adolescenta. Patutul-bebe are sistem de leganare si ofera posibilitatea de blocare a balansului. Suportul saltelei este reglabil pe 3 nivele de inaltime. Dispune de 2 sertare voluminoase la baza patului, de o masuta de infasat si un dulap cu rafturi interioare. Comoda multifunctionala poate fi montata atat pe stanga cat si pe dreapta patului. Transformabil ulterior in: patut adolescent, birou, dulapior cu sertare.

Patut transformabil copii Klups 

Patut transformabil copii

Acest patut transformabil bebelusi Klups KOMPAKT este confectionat din lemn si pal, fiind ideal pentru bebelusi, de la nastere si pana la varsta adolescentei. Suportul saltelei pentru patut poate fi reglat pe 2 niveluri de inaltime, in functie de varsta copilului. Pentru depozitarea lenjerieie acest patut este prevazut cu un sertar incapator. Este prevazut cu o comoda cu modul de infasat si 3 sertare. La demontarea modulului de infasat, comoda poate fi utilizata ca noptiera in varianta junior. Acest patut respecta normele de siguranta ale Uniunii Europene, distanta dintre gratii fiind de 6 cm, pentru a evita pericolele de accidentare.

Patut transformabil Mykids

patut transformabil alb albastru

Patutul copii Mykids este un patut copii cu un design modern, transformabil, practic si util, confectionat din fag si pal de cea mai buna calitate. Se transforma in tarc, pat adolescent, comoda sau birou. Patutul este prevazut cu sistem silentios de leganare. Este prevazut cu un suport solid si sigur pentru saltea, reglabil pe 3 niveluri de inaltime. Este foarte practic si poate fi folosit de la 0 luni pana la perioada adolescentei. Grilajul este confectionat din fag.  Patutul este lacuit cu lac ecologic pe baza de apa.

Patut transformabil pentru copii 

patut transformabil alb

Acest patut transformabil bebelusi este confectionat din lemn si pal, fiind ideal pentru bebelusi, de la nastere si pana la varsta adolescentei. Este prevazut cu o comoda cu modul de infasat detasabil. Modulul de infasat poate fi detasat si astfel comoda poate fi utilizata ca noptiera in varianta junior. Patutul este prevazut cu un sertar pentru depozitarea lenjeriei. Acest patut respecta normele de siguranta ale Uniunii Europene, distanta dintre gratii fiind de 6 cm, pentru a evita pericolele de accidentare.

Patut Transformabil Pentru Copii Klups

patut transformabil

Acest patut transformabil bebelusi Klups KOMPAKT este confectionat din lemn si pal, fiind ideal pentru bebelusi, de la nastere si pana la varsta adolescentei. Este prevazut cu o comoda cu modul de infasat si 3 sertare. La demontarea modulului de infasat, comoda poate fi utilizata ca noptiera in varianta junior. Suportul saltelei pentru patut poate fi reglat pe 2 niveluri de inaltime, in functie de varsta copilului. Pentru depozitarea lenjerieie acest patut este prevazut cu un sertar incapator.

 Patut transformabil Eurogloria

Patut transformabil eurogloria

Patutul pentru copii are un design modern imbinand utilul cu practicabilitatea. Se poate folosi de la 0 luni pana la perioada adolescentei. Fiind transformabil acesta are o utilitate indelungata putand fi transformat in tarc, patut bebe, patut junior, comoda si birou. Este realizat din pal si lemn beneficind de finisaje de exceptie. Este tratat cu vopsele si lacuri ecologice pe baza de apa conform normelor si reglementarilor europene, nu reprezinta nici un pericol pentru sanatatea celui mic. Cantul, cu marginile rotunjite, este din pvc, gandit in asa fel incat sa protejeze copilul de eventualele lovituri. Comoda poate fi montata pe ce parte doriti dvs. Acest pachet include si setul de saltele. O saltea pentru patutul pentru bebe si o prelungire pentru cand se va folosi patutul de junior.

Patut transformabil cu leganare

patut transformabil cu leganare

Un patut pentru bebelusi, care creste odata cu copilul tau, transformandu-se in pat si birou pentru adolescenti. Este o investitie pe termen lung avand avantaje din toate punctele de vedere. In primele luni – ani de viata, bebelusul va putea fi leganat in patutul lui, prin sitemul de leganare, ceea ce va usura adormirea bebelusului dumneavoastra. In urmatorii ani veti putea sa transformati patutul in pat cu birou. Comoda poate fi montata pe partea stanga, sau dreapta.

Patut transformabil

Patut transformabil

Un patut frumos si de calitate cu o structura foarte moderna ce-i confera patutului un aer scandinav. In prima faza bebelusul va dormi in patutul inchis cu balustrade pe toate cele 4 laturi. Pe masura ce copilul creste , patutul se poate transforma prin inlocuirea unei balustrade laterale cu o balustrada mai joasa si intrerupta, inclusa in pachet. Aceasta din urma are rolul de a impiedica caderea din pat a copilului pe timpul noptii. De indata ce, copilasul se obisnuieste sa nu se mai rostogoleasac in somn, balustrada intrerupta se poate detasa complet. In ultima etapa, toate balustradele laterale se pot detasa. Cand patutul devine prea mic pentru copilul vostru, il puteti transforma intr-o canapea prin simpla adaugare a unor perne.

Patut transformabil Mykids Georgiana 3

patut bebe transformabil

Un patut pentru bebelusi, care creste odata cu copilul tau, transformandu-se in pat si birou pentru adolescenti. Este o investitie pe termen lung avand avantaje din toate punctele de vedere:
Financiar – nu trebuie sa achizitionati produse noi odata cu cresterea bebelusului;
Confortabil – deoarece nu trebuie sa redecorati camera atunci cand bebelusul creste si aveti nevoie de un mobilier mai mare.
In primele luni – ani de viata, bebelusul va putea fi leganat in patutul lui, prin sitemul de leganare, ceea ce va usura adormirea bebelusului dumneavoastra. In urmatorii ani veti putea sa transformati patutul in pat cu birou.

Un patut transformabil reprezinta o piesa de mobilier unica si deosebita. De ce? Pentru ca patutul transformabil creste odata cu copilul tau. Investind intr-un astfel de patut, scapi de grija patutului pentru urmatorii 7-10 ani.

Constructia sa inteligenta ii permite transformarea in functie de varsta si nevoile copilului. Fiecare dintre patuturile din aceasta categorie se poate transforma in mai multe moduri, in functie de model (un patut pentru bebe se poate transforma intr-un patut pentru un copil junior si un birou, noptiera sau chiar canapea).

De ce sa cheltui bani cumparând un pat nou de fiecare data când copilul tau trece la o alta etapa? Alege din prima un patut ce creste impreuna cu cel mic si se transforma in functie de nevoile acestuia. Vei vedea cat de practic este sa ai masuta de infasat exact langa patut si cat de la indemana iti vor fi lucrusoarele bebelusului depozitate in comoda alaturata. Odata ce te-ai obisnuit cu un astfel de patut pentru copii nu vei mai vrea sa alegi o alta varianta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *