Scaune Auto

Scaune auto copii 0 – 36 kg

Scaun auto Chipolino

La alegerea unui cscaun auto pentru copii primele lucruri la care trebuie sa fim atenti ca parinti este varsta si greutatea copilului. Scaunele auto pentru bebe  trebuie sa indeplineasca si anumite functii in ceea ce priveste confortul, siguranta copilului, cat si multifunctionalitatea lor. Asigurarea celor mai bune conditii de transport in timpul deplasarii cu autoturismul incepe cu alegerea corespunzatoare a unui scaun auto pentru copii. Am selectat 10 modele de scaune auto pentru copii, incepand de la 0+ luni, pana la greutatea de pana la 36 kg.

Cele mai bune oferte si recomandari

Scaun auto Chipolino

scaun auto chopolino

Detalii Scaun auto Chipolino Orbit 0-36 kg. Potrivit pentru copii cu varsta incepand de la 0+ luni, avand greutatea de pana la 36 kg, grupele 0+, I, II si III. Centura de siguranta reglabila in inaltime, cu sistem de prindere in 5 puncte, cu burete pentru umeri. Insertii moi aditionale asigura comfortul copilului in timpul calatoriei. Protectie excelenta in cazul impactului lateral.Spatarul este rabatabil in 4 pozitii. Catarama italiana Fenix asigura protectie 100%. .Aprobat si certificat ECE R44/04

Scaun auto Bastiaan

scaun auto

Bastiaan RWF nu este doar versatil, ci si un scaunul auto sigur pentru copii. Constructia solida, materialele utilizate si panourile laterale largi garanteaza cele mai inalte standarde de siguranta atunci cand vine vorba de situatii potetial periculoase pe drum. Pentru un confort sporit Bastiaan RWF asigura reglarea spatarului si tetierei.Scaunul auto este dotat cu sistem rear facing care protejeze capul si corpul copilului la impactul frontal. Bastiaan se roteste la 360 grade ceea ce inseamna usurinta in manevrare, iar copilul se poate pozitiona in scaunel rapid si facil.

Scaun auto Hibrid

scaun auto 0 36 kg

Reglare a inaltimii suportului de cap. Reductoare de sezut, spate si cap detasabile si lavabile. Tapiteria este confectionata din material luxos, detasabila si lavabila. Centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte. Pernute moi atasate pe centuri. Protectie superioara in caz de impact lateral –(Side Protection System). Montarea se realizeaza cu usurinta.Acest produs este produs in conformitate cu standardul european de siguranta ECE R44 / 04

Scaun auto Kidwell

Scaun auto Kidwell

Se monteaza cu centuri de siguranta, frontal sau invers, in functie de varsta copilului, pozitia inversata a scaunului confera extra protective datorita pozitiei suportului pentru cap, cu 14 niveluri de reglare pentru confort. Buretele dublu detasabil este facut din spuma moale, se muleaza dupa forma copilului, devenind pretabil pentru infanti. Usor de fixat, datorita sisemului inovativ CLIP ON – CLIP OFF, puteti fixa hamul cu o singura mana. Hamul este fixat cu o clama conectoare, usor de fixat in catarama. Produsul detine certificare ECE R44/04.

Scaun auto Safe Red

scaun auto rosu

Scaunul are 5 puncte de prindere a centurii, special gandite pentru mai multa siguranta si un sistem de protectie laterala integrat, pentru o maxima siguranta in caz de impact lateral. Scaunul se monteaza cu spatele la sensul de mers in cazul grupei 0, copii cu greutatea 0-13 kg. Pentru grupa 1, 2 si 3 (copii cu greutatea 9-36 kg si varsta 9 luni-12 ani) scaunul se monteaza cu fata la sensul de mers. Datorita spatarului reglabil copilul va avea o pozitie comoda indiferent de varsta. De asemenea, tetiera se inalta in 9 pozitii garantand un inalt nivel de protectie si confort.

Scaun auto MamaLove Infinity

scaun auto

MamaLove Infinity este scaunul auto care promite confort si siguranta maxima! Poate fi folosit pentru 4 grupe distincte de varsta. Tetiera reglabila pe mai multe pozitii distincte, pe masura ce copilul creste. Instalare facila, ghidata de marcajul colorat. Husa scaunului este detasabila si lavabila. Infinity este un scaun auto creat pentru a-I oferi siguranta bebelusului din primele zile de viata.

Scaun auto Marshal

scaun auto moni

Scaunul are 5 puncte de prindere a centurii, special gandite pentru mai multa siguranta si un sistem de protectie laterala integrat, pentru o maxima siguranta in caz de impact lateral. Datorita spatarului reglabil copilul va avea o pozitie comoda indiferent de varsta. Pernuta reductor pentru nou nascut realizata din materiale moi, detasabila.

Scaun auto Chipolino 4

Scaun auto Chipolino

Scaun auto Chipolino 4 Max 0-36 kg. Centura de siguranta reglabila in inaltime, cu sistem de prindere in 5 puncte, cu burete pentru umeri si incheieturile picioarelor. Insertii moi aditionale asigura comfortul copilului in timpul calatoriei. Protectie excelenta in cazul impactului lateral. Spatarul este rabatabil in 4 pozitii. Tetiera ajustabila in inaltime. Aprobat si certificat ECE R44/04.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *