Patut Bebelusi

Sisteme de monitorizare pentru copii

videofon monitor miscare

Sistemele de monitorizare pentru copii au foarte multe avantaje pentru familiile cu nou nascuti, iar principalul este ca nu trebuie sa supraveghezi copilul in fiecare moment al zilei.  In primele luni de viata bebelusi au nevoie de toata atentia, asa ca un sistem de monitorizare iti va fi de folos cand nu sunteti in aceeasi incapere. Vei putea sa afli rapid atunci cand se trezeste, cand incepe sa planga si vei putea evita chiar mici incidente. Pentru a afla unde gasiti un sistem de monitorizare bun, va recomandam produsele de mai jos.

Cele mai bune oferte si recomandari

Video monitor Chipolino

Video monitor

Video monitorul  Chipolino Vector are distanta de functionare in spatii inchise de 50 m si distanta de functionare in spatii deschise: 260 m. Modulare: GFSK. Ecran LCD 2,4 inch. Rezolutie display: 320 x 240 pixeli. Rezolutie camera: 640 x 480 pixeli. Activare vocala (VOX). Meniu disponibil in 8 limbi.

Videointerfon Switel

Videointerfon pentru Bebe

Videointerfon pentru bebelusi fara interferente Switel BCF800. Ecran LCD color de 2,0 inch. Raza de actiune 100 m in conditii optime. Camera video este pivotanta. Camera video dispune de 6 diode cu raze infrarosii pentru functia de vizualizare pe intuneric atunci cand cel mic doarme. Functioneaza la priza si pe baterii.

Interfon Digital Audio

Interfon bebelusi

Zero interferente, nicio interferenta audio sau video nu poate afecta cele 2 unitati. Unitatea parintelui are design compact si baterii reincarcabile. Raza de actiune: 300 m , permite comunicarea intre cele 2 unitati pe distante lungi. 10 nivele de volum, pentru ca parintele sa auda si cel mai mic sunet.

Baby monitor wireless

Baby Monitor Wireless

Interfonul LORELLI “CARE & CALM” pentru monitorizarea copiilor are o raza buna de acoperire. Parintii au libertate de miscare in aer liber pe o distanta de pana la 300 metri. Raza de actiune standard in interior 30-50 metri. Aria de transmisie in spatii deschise este de 250 – 300 metri. Pachetul contine alimentatoare pentru ambele dispozitive.

Camera video digitala

Videomonitor Lorelli

Videomonitor Lorelli 100% digital, ce permite monitorizarea permanenta a copilului, inclusiv in timpul noptii. Raza de actiune 300 m. Prevazut cu sensor de temperatura pentru camera copilului, diverse alarme, functie muzicala cu cantece de leagan.

Interfon digital wireless

Baby Monitor audio

Interfonul pentru copii Lorelli va permite sa auziti orice sunet produs de copil. Transmitatorul este alimentat cu electricitate, in timp ce receptorul este alimentat fie de la baterii, fie de la un adaptor de 9 V. Sunet transparent Crystal; comunicare unidirectionala; exista 16 canale pentru a evita interferentele (GFSK); distanta 400 m. Functie VOX.

Video monitor digital Motorola 

video monitor digital bebe

Pe ecarnul LCD mare de 5″ puteti vedea imagini din incaperea in care se afla copilul dvs., inclusiv noaptea. Tehnologie wireless de 2,4 GHz FHSS. Conexiu.ne privata, securizata. Functioneaza cu aplicatia Hubble. Vizionare nocturna in infrarosu. Alerta detectie miscare si sunet in timp real. Avertizare sonora la iesirea in afara razei de actiune.

Monitor audio pentru bebelusi

Monitor-audio-pentru-bebe

Monitorul audio pentru bebelusi BY33 are 120 canale pentru o transmisie lipsita aproape in totalitate de perturbatii. Raza de actiune: pana la 300 m. Frecventa de transmisie: 1.8 GHz. Acumulator Ni-MH pentru unitatea pentru parinti si 2 alimentatoare.

Videofon si monitor de miscare cu placa de detectie

videofon monitor miscare

Videofon si monitor de miscare cu placa de detectie wireless Angelcare. Unitate parentala cu ecran LCD color cu touchscreen, ce se poate monta atat pe perete cat si pe masa. Transmisie digitala securizata (2.4GHz), cu distanta de emisie-receptie de pana la 250 m in spatiu deschis. Zoom digital (2X) si pan. Sunet bidirectional. Alerte: in afara ariei de acoperire, baterie slaba, temperatura, miscare.

Interfon digital bidirectional de monitorizare

Interfon Digital Bidirectional

Interfon digital bidirectional de monitorizare bebelusi comfort Vtech. Raza de actiune in spatiu inchis: 50 m. Raza de actiune in camp deschis: 300 m. Fiind ecologic interfonul nu emite radiatii daunatoare. Transmisia sunetului din camera bebelusului este asigurata de tehnologia de detectare a sunetelor VOX. Dotat cu melodii linistitoare. 5 nivele de reglare a volumului.

Principalele tipuri de sisteme de monitorizare pentru copii sunt audio si video. Cu cele audio puteti auzi copilul atunci cand plange, iar cu cele video il puteti vedea. Cele mai populare baby monitors sunt cele video deoarece veti primi si imagini alaturi de sunet, ceea ce va poate scuti de un drum pana in camera copilului.

Exista pe piata diverse brand-uri dar si modele, astfel un sistem video de monitorizare bebelusi care are inclusiv functia de miscare, poate filma Standard, High Definition sau Full High Definition.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *